3 juni 2018
16:00

Referat: Västerviks FF - Hjältevads Mariannelunds IS

Dags för match mot Västervik borta denna dag då det är 30 grader varmt och strålande sol, bara det är en utmaning!
Vi inleder piggt precis som vi har gjort tidigare matcher i år och gör 0-1 redan efter 1 minut spel, det är Hadi som sätter den efter fint framspel av Albin och Tajdin. Därefter blir det lite kamp men i 38 minuten får vi en frispark som Oskar sätter fint lågt intill målvaktens högra stolpe. Vi går till halvtidsvila med ledning 0-2.
I andra halvlek spelar vi ett spel som innehöll hela kursboken, tillbaka spel, väggspel och utnyttjade kanterna och hela laget var delaktigt i nästan varenda anfall, från Erik i målet till anfallarna längst fram. Efter ca en kvart ökar vi på ledningen till 0-3 genom Hadi som blir assisterade av Oskar och Tajdin, 0-4 kommer efter 23 minuter återigen är det Hadi som därmed fullbordar sitt hattrick efter framspel av backarna Simon G och Albin. Bara ett par minuter senare gör Oskar 0-5 efter framspel av Hadi. Vi fortsätter spela runt och trilla boll men i 32 minuten får Västervik en frispark som de gör 1-5 på. I sista minuten får Hadi tag på bollen och springer på egen hand igenom deras försvar och sätter 1-6.
Hela laget får med beröm mycket godkänt, alla gör en kanonmatch och värmen syntes inte påverka nåt märkbark. Vi ledare bugar och tackar för underhållningen!